Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το "Όνομα χρήστη" σας και τον κωδικό ασφαλείας. Για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε επικοινωνήστε με τους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ.
Καλή διαμονή.


Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το "Όνομα χρήστη" σας και τον κωδικό ασφαλείας. Για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε επικοινωνήστε με τους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ.
Καλή διαμονή.

Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελλαδάρα σ' αγαπώΣύνδεση

Η Ελλάδα σε ανάγκη και οι Έλληνες όλοι ενωμένοι

Καλωσορίσατε στη παρέα μας. Με μια εγγραφή εντελώς δωρεάν θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα ποστ των μελών μας. Μη διστάσετε να κάνετε μια εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός.
Όσοι γνωρίζετε και μπορείτε να συμβάλετε με τις γνώσεις και την ιδιότητά σας σε κάποιους τομείς (νομικά θέματα, λογιστικά, ψυχολογικά κλπ) παρακαλώ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές και συντονιστές μας για να σας κατατοπίσουν πως μπορείτε να προσφέρετε οικειοθελώς πάντα στα μέλη του φόρουμ. Η διαφήμιση θα είναι επακόλουθη.
Όσοι μπορείτε και έχετε κάποιο χρόνο για το φόρουμ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές να σας κάνουν συντονιστές συζητήσεων. Αυτό θα διευκολύνει πολύ κι εμάς και όλα τα μέλη που θα έχουν άμεση ανταπόκριση.

descriptionΣτο φως εικόνες από το Λευκό Οίκο μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου EmptyΣτο φως εικόνες από το Λευκό Οίκο μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

more_horiz

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστες και οι οποίες αποτυπώνουν τις αντιδράσεις μέσα από τον Λευκό Οίκο λίγο μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Στο φως εικόνες από το Λευκό Οίκο μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου Newego_LARGE_t_1101_54539044_type12713
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον αναβρασμό και τις αντιδράσεις του αμερικανού αντιπροέδρου Ντικ Τσέινι, καθώς και κυβερνητικών αξιωματούχων συμπεριλαμβανομένου, του τότε Προέδρου Τζορτζ Μπους και της Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Κοντολίζα Ράις, του διευθυντή της CIA, Τζορτζ Τένετ και τον Αρχηγό του Επιτελείου Άντριου Καρντ.
Σε μία από τις εικόνες ο Ντικ Τσέινι κάθεται με τα πόδια πάνω στο γραφείο του και παρακολουθεί στην τηλεόραση τα ρεπορτάζ από την επίθεση που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται να έχει βάλει το κεφάλι μέσα στα χέρια του την ώρα που τηλεφωνεί από το υπόγειο ασφαλείας.
Ο τότε Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ και η Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Κοντολίζα Ράις εικονίζονται στο Κέντρο Επιχειρήσεων στην Ουάσινγκτον.
Οι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα Αμερικανικά Εθνικά Αρχεία.
Την στιγμή των επιθέσεων ο τότε πρόεδρος Τζορτζ Μπους πραγματοποιούσε επίσκεψη σε σχολείο της Φλόριντα.

_________________
Θεός τοις αργούσιν ου παρίσταται.
Σκαιοίσι πολλοίς είς σοφός διόλλυται.
privacy_tip Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης