Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το "Όνομα χρήστη" σας και τον κωδικό ασφαλείας. Για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε επικοινωνήστε με τους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ.
Καλή διαμονή.
Καλωσορίσατε στη παρέα μας. Με μια εγγραφή εντελώς δωρεάν θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα ποστ των μελών μας. Μη διστάσετε να κάνετε μια εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός.
Όσοι γνωρίζετε και μπορείτε να συμβάλετε με τις γνώσεις και την ιδιότητά σας σε κάποιους τομείς (νομικά θέματα, λογιστικά, ψυχολογικά κλπ) παρακαλώ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές και συντονιστές μας για να σας κατατοπίσουν πως μπορείτε να προσφέρετε οικειοθελώς πάντα στα μέλη του φόρουμ. Η διαφήμιση θα είναι επακόλουθη.
Όσοι μπορείτε και έχετε κάποιο χρόνο για το φόρουμ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές να σας κάνουν συντονιστές συζητήσεων. Αυτό θα διευκολύνει πολύ κι εμάς και όλα τα μέλη που θα έχουν άμεση ανταπόκριση.
Ψηφοφορία
Είσαι ικανοποιημένος από την ανθελληνική λύση των κυβερνόντων;
Όχι!
100% / 44
Ναι!
0% / 0
Πρόσφατα Θέματα
ΑφιερώσειςΣήμερα στις 13:54Αννέτα
Βρες τη λέξηΣήμερα στις 13:53Αννέτα
To AIDS κι εμείς...Πεμ 30 Μάης 2019, 20:52Γατούλης
Πως μας βρήκες;Σαβ 17 Νοε 2018, 11:26Βασίλης
Κορυφαίοι συγγραφείς
1613 Δημοσιεύσεις - 28%
996 Δημοσιεύσεις - 17%
561 Δημοσιεύσεις - 10%
500 Δημοσιεύσεις - 9%
Πάνος (448)
448 Δημοσιεύσεις - 8%
440 Δημοσιεύσεις - 8%
345 Δημοσιεύσεις - 6%
315 Δημοσιεύσεις - 5%
315 Δημοσιεύσεις - 5%
293 Δημοσιεύσεις - 5%
Κορυφαίοι συγγραφείς του μήνα
25 Δημοσιεύσεις - 11%
25 Δημοσιεύσεις - 11%
25 Δημοσιεύσεις - 11%
25 Δημοσιεύσεις - 11%
25 Δημοσιεύσεις - 11%
24 Δημοσιεύσεις - 10%
21 Δημοσιεύσεις - 9%
20 Δημοσιεύσεις - 9%
20 Δημοσιεύσεις - 9%
20 Δημοσιεύσεις - 9%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
20 Δημοσιεύσεις - 77%
5 Δημοσιεύσεις - 19%
1 Δημοσίευση - 4%
Πόσο λεπτός-ή είστε;
ιδανικο βαρος
Παίξτε το πολύ έξυπνο παιχνίδι
Powered by SudokuKingdom.com

Μοιραστείτε
Πήγαινε κάτω
Μπαμπούλας
Μπαμπούλας
Web Master
Web Master
Αριθμός μηνυμάτων : 996
Ηλικία : 43
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Κάρτες Ίντριγκας Empty Κάρτες Ίντριγκας

Την / Το Τετ 04 Ιαν 2012, 16:19
Υπάρχουν 12 κάρτες ίντριγκας με ξεχωριστές ιδιότητες η κάθε μία. Οι κάρτες μοιράζονται στους ενεργούς μόνο παίκτες (όχι τα φαντάσματα) ως εξής: δύο στην αρχή του παιχνιδιού και έπειτα από μία κάθε βδομάδα (αν, δηλαδή, το παιχνίδι αρχίζει Δευτέρα, θα μοιράζεται από μία κάρτα σε κάθε παίκτη κάθε Δευτέρα).

1. Νεκροφάνεια: Η κάρτα αυτή επαναφέρει στο παιχνίδι ένα παίκτη. Ο παίκτης είναι πλέον ενεργός και πάλι. Η κάρτα αυτή δίνεται σε κλίμακα 1:8 (μία τέτοια κάρτα ανά 8 παίχτες) με μόνη συνθήκη να μην βρίσκονται όλες στη μία ομάδα (δολοφόνοι αλλά και αυτοί που τους βοηθούν από τη μία και όλοι οι υπόλοιποι από την άλλη). Ως εκ τούτου η κάρτα αυτή μοιράζεται πρώτη και όταν δοθεί τυχαία σε ένα παίχτη αν αυτός είναι μέλος της ομάδας των δολοφόνων ή αυτών που τους βοηθούν τότε η επόμενη κάρτα δίνεται αναγκαστικά σε παίχτη της άλλης ομάδας και αντίστροφα. Αν υπάρχουν περισσότερες από δύο τέτοιες κάρτες, οι υπόλοιπες δίνονται τυχαία χωρίς να λαμβάνεται υπόψη σε ποια ομάδα ανήκει αυτός που τη δέχεται.

2. Τυμβωρυχία:
Η κάρτα αυτή αποκαλύπτει την ταυτότητα ενός φαντάσματος σε όλους τους παίκτες. Ο παίκτης αποκαλύπτει ΤΕΛΕΙΩΣ τον ρόλο του, παύει να είναι φάντασμα και βγαίνει εκτός παιχνιδιού ΟΡΙΣΤΙΚΑ χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Η κάρτα αυτή δίνεται σε κλίμακα 1:7 χωρίς άλλους περιορισμούς.

3. Επιπλέον Ψήφος:
Αυτή η κάρτα προσθέτει μία ψήφο στην ήδη υπάρχουσα ψήφο σας για αυτό τον γύρο και υποχρεωτικά κατευθύνεται προς τον παίκτη που ψηφίζετε κανονικά. Δεν μπορείτε ύστερα να αλλάξετε την ψήφο σας. Χωρίς περιορισμούς

4. Ακύρωση Ψήφου:
Αυτή η κάρτα ακυρώνει μία ψήφο που δόθηκε προς κάποιον παίκτη. Αν ο παίχτης έχει δώσει 2 ψήφους σε εκείνον (μέσω της κάρτας 3) ακυρώνονται και οι 2 ψήφοι του. Χωρίς περιορισμούς

5. Άμεση Προφυλάκιση:
Η κάρτα αυτή μετατρέπει αυτομάτως ένα παίκτη που υποδεικνύετε σε φάντασμα. Εάν παιχτεί αυτή η κάρτα δεν γίνεται αποχώρηση με ψηφοφορία σε αυτόν τον γύρο. Η κάρτα δίνεται σε κλίμακα 1:10 χωρίς άλλους περιορισμούς

6. Ακύρωση Προφυλάκισης:
Αυτή η κάρτα, ακυρώνει την «άμεση προφυλάκιση» και παίζεται σε οποιονδήποτε παίκτη. Αυτός ο γύρος πλέον θα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία. Παίζεται μόνο ως απάντηση στην κάρτα «Άμεση Προφυλάκιση». Μπορεί να ενεργοποιηθεί εντός 5 ωρών από την ενεργοποίηση της κάρτας «Άμεση Προφυλάκιση». Η κάρτα δίνεται σε κλίμακα 1:10 χωρίς άλλους περιορισμούς.

7. Ηχώ από το υπερπέραν:
Αυτή η κάρτα επιτρέπει σε όλα τα φαντάσματα να εκφέρουν γνώμη και να ψηφίσουν για τον γύρο αυτό σαν να ήταν Ενεργοί Παίκτες. Τα φαντάσματα ψηφίζουν αλλά δεν ψηφίζονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάρτες Ίντριγκας. Έχει διάρκεια 3 ωρών. Η κάρτα αυτή δίνεται σε κλίμακα 1:8 χωρίς άλλους περιορισμούς.

8. Χρησμός της Πυθίας:
Η κάρτα αυτή σας επιτρέπει να ρωτήσετε μυστικά τον συντονιστή για την πραγματική ταυτότητα ενός παίκτη ή φαντάσματος. Ο συντονιστής απαντάει στην ερώτηση του παίκτη μόνο με "ναι" ή "όχι" και του λέει την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης κι όχι την ομάδα που υποστηρίζει (ο αντίπαλος μαφιόζος θεωρείται μαφιόζος ενώ ο διεφθαρμένος αστυνομικός και η πόρνη θεωρούνται πολίτες). Η κάρτα δίνεται σε κλίμακα 1:8 χωρίς άλλους περιορισμούς.

9. Αποτυχία Δολοφονίας:
Αυτή η κάρτα ακυρώνει την δολοφονία σας. Συνεχίζετε να είστε Ενεργός Παίκτης. Δεν προφυλάσσει από ψηφοφορία. Δεν μπορεί να προφυλάξει άλλο παίκτη. Παίζεται μόνο όταν ο συντονιστής δηλώσει πως δολοφονηθήκατε. Παίζεται εντός 10 ωρών από την στιγμή της ανακοίνωσης. Μοναδική. Δίνεται σε παίχτη του καλού στρατοπέδου.

10. Εξαίρεση Ψηφοφορίας
: Αυτή η κάρτα σας εξαιρεί από στόχο στην ψηφοφορία για αυτόν τον γύρο. Εσείς ψηφίζετε κανονικά. Παίζεται πριν την δολοφονία. Δίνεται σε κλίμακα 1:8.

11. Ζωή στο έγκλημα:
Ο κάτοχος αυτής της κάρτας μπορεί να μετατραπεί από απλός πολίτης σε μαφιόζος. Δίνει την κάρτα στην ΣΕ και χάνει όλες τις ιδιότητες που είχε ως πολίτης. Αυτή η αλλαγή μένει κρυφή και από τους πολίτες και από τους μαφιόζους.

12. Κενή:
Η κάρτα αυτή δεν κάνει απολύτως τίποτε. Οι άλλοι όμως δε το γνωρίζουν αυτό.

_________________
Θεός τοις αργούσιν ου παρίσταται.
Σκαιοίσι πολλοίς είς σοφός διόλλυται.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης