Αχ μικρή μου, Αριάδνη,

Μην υποχωρείς σε κούφιες απειλές και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αυτοί που σου λένε τέτοια φρικτά πράγματα είναι στην πραγματικότητα φοβιτσιάρηδες και έχουν ανάγκη να δείξουν ότι τα καταφέρνουν. Το να καταφέρνεις όμως να επιβληθείς σε νεαρά και άπειρα άτομα δεν είναι επιτυχία. Το ξέρουν αυτό και γι' αυτό προσπαθούν να γεμίσουν τα ψυχικά κενά τους με όλα αυτά.

Εσύ θα πρέπει να κρατήσεις μια στιβαρή και αφοπλιστική στάση αφού πρώτα μιλήσεις με κάποιους υπεύθυνους εκεί στο χώρο. Ενημέρωσε τους γονείς σου αλλά μη τους αφήσεις να μπερδευτούν σε αυτό ακόμη. Όχι πριν εμπλακούν οι γονείς αυτών που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Σταμάτα να τους μιλάς και να τους δίνεις χώρο για να πουν περισσότερα. Υιοθέτησε τη φράση "Θα τα πούμε σύντομα με άλλα δεδομένα!" με σοβαρό ύφος και μετά ρίξε ένα χαμόγελο σιγουριάς. Οι ψευτόμαγκες θα πέσουν. Εάν όχι, δείξε το χαρτί που σου έστειλα. Μην ανησυχείς. Όλα θα τα διορθώσεις αλλάζοντας τη στάση σου απέναντί  τους.

Έχε θάρρος και υπομονή!

_________________
Δε θεωρώ τους ανθρώπους ανόητους απλά πολύ εγωιστές για να παραδέχονται τα σφάλματά τους. Έτσι έμαθαν έτσι θα συνεχίσουν εκτός κι αν αποφασίσουν να γίνουν Άνθρωποι.