Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το "Όνομα χρήστη" σας και τον κωδικό ασφαλείας. Για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε επικοινωνήστε με τους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ.
Καλή διαμονή.


Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το "Όνομα χρήστη" σας και τον κωδικό ασφαλείας. Για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε επικοινωνήστε με τους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ.
Καλή διαμονή.

Ελλαδάρα σ' αγαπώΣύνδεση

Η Ελλάδα σε ανάγκη και οι Έλληνες όλοι ενωμένοι

Καλωσορίσατε στη παρέα μας. Με μια εγγραφή εντελώς δωρεάν θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα ποστ των μελών μας. Μη διστάσετε να κάνετε μια εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός.
Όσοι γνωρίζετε και μπορείτε να συμβάλετε με τις γνώσεις και την ιδιότητά σας σε κάποιους τομείς (νομικά θέματα, λογιστικά, ψυχολογικά κλπ) παρακαλώ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές και συντονιστές μας για να σας κατατοπίσουν πως μπορείτε να προσφέρετε οικειοθελώς πάντα στα μέλη του φόρουμ. Η διαφήμιση θα είναι επακόλουθη.
Όσοι μπορείτε και έχετε κάποιο χρόνο για το φόρουμ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές να σας κάνουν συντονιστές συζητήσεων. Αυτό θα διευκολύνει πολύ κι εμάς και όλα τα μέλη που θα έχουν άμεση ανταπόκριση.

description

Τα δικά μας

chat_bubbleforum
watch_laterΤελευταία Δημοσίευση
forum

Καθημερινά

Ας μη χάνουμε την επαφή μας. Μια καλημέρα, μια καλησπέρα και τέλος πάντων ένας οποιοσδήποτε χαιρετισμός θα μας κάνει να νιώθουμε πιο κοντά.

14 Θεματικές Ενότητες2660 Δημοσιεύσεις
forum
11 Θεματικές Ενότητες13 Δημοσιεύσεις
forum
11 Θεματικές Ενότητες11 Δημοσιεύσεις
forum

Μικρές Αγγελίες

Εάν χρειάζεστε ένα άτομο να σας φτιάξει τα ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, να σας βάψει το σπίτι ή οτιδήποτε άλλο απλά γράψτε το εδώ. Εμείς θα σας φέρουμε σε επαφή με άτομα που θα έχουν ανάγκη από ένα μεροκάματο και θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο και σε καλές τιμές.

Εάν είστε τεχνίτης, ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός κλπ και θέλετε να προσφέρετε κάποιες υπηρεσίες σε συνανθρώπους μας σε ανεκτικές τιμές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για την προσφορά σας.

0 Θεματικές Ενότητες0 Δημοσιεύσεις
personaccess_time
forum

Τι θα φάμε σήμερα;

Χρήσιμες συμβουλές, συνταγές και κόλπα για να λύσετε το πρόβλημα του τι θα φάτε.

7 Θεματικές Ενότητες7 Δημοσιεύσεις
forum

Δημιουργικές Συζητήσεις

Ελάτε να συζητήσουμε για τις εσωτερικές ανησυχίες μας. Που ξέρεις; Μπορεί να μην είναι και πολύ σοβαρές ή να μην είναι καν ανησυχίες.

3 Θεματικές Ενότητες30 Δημοσιεύσεις
mmsΠρόσφατες κοινοποιημένες εικόνες