Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το "Όνομα χρήστη" σας και τον κωδικό ασφαλείας. Για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε επικοινωνήστε με τους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ.
Καλή διαμονή.

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το "Όνομα χρήστη" σας και τον κωδικό ασφαλείας. Για όποιο πρόβλημα ή ερώτημα έχετε επικοινωνήστε με τους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ.
Καλή διαμονή.
Ελλαδάρα σ' αγαπώ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλωσορίσατε στη παρέα μας. Με μια εγγραφή εντελώς δωρεάν θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα ποστ των μελών μας. Μη διστάσετε να κάνετε μια εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός.
Όσοι γνωρίζετε και μπορείτε να συμβάλετε με τις γνώσεις και την ιδιότητά σας σε κάποιους τομείς (νομικά θέματα, λογιστικά, ψυχολογικά κλπ) παρακαλώ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές και συντονιστές μας για να σας κατατοπίσουν πως μπορείτε να προσφέρετε οικειοθελώς πάντα στα μέλη του φόρουμ. Η διαφήμιση θα είναι επακόλουθη.
Όσοι μπορείτε και έχετε κάποιο χρόνο για το φόρουμ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές να σας κάνουν συντονιστές συζητήσεων. Αυτό θα διευκολύνει πολύ κι εμάς και όλα τα μέλη που θα έχουν άμεση ανταπόκριση.
Ψηφοφορία
Έργα ή απλά θεωρία;
1. Σχεδιάζω πολλά πράγματα αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω.
52% / 28
2. Σχεδιάζω λίγα για να μπορώ να τα προλαβαίνω.
17% / 9
3. Δε μου αρέσει να σχεδιάζω, δρω απευθείας.
19% / 10
4. Δεν είμαι άνθρωπος της δράσης.
13% / 7
Πρόσφατα Θέματα
ΑφιερώσειςΤρι 09 Αυγ 2022, 11:57Αβραάμ
ΜΙκρός ΙππότηςΠεμ 16 Ιουν 2022, 09:49Αθηνά
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Κυρ 12 Ιουν 2022, 23:47Νικόλαος
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Παρ 10 Ιουν 2022, 19:09Νικόλαος
Αυγουστός 2022
ΚυρΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
2316 Δημοσιεύσεις - 30%
1197 Δημοσιεύσεις - 16%
697 Δημοσιεύσεις - 9%
634 Δημοσιεύσεις - 8%
Πάνος (569)
569 Δημοσιεύσεις - 7%
506 Δημοσιεύσεις - 7%
447 Δημοσιεύσεις - 6%
427 Δημοσιεύσεις - 6%
410 Δημοσιεύσεις - 5%
395 Δημοσιεύσεις - 5%
Κορυφαίοι συγγραφείς του μήνα
8 Δημοσιεύσεις - 14%
6 Δημοσιεύσεις - 11%
6 Δημοσιεύσεις - 11%
6 Δημοσιεύσεις - 11%
6 Δημοσιεύσεις - 11%
6 Δημοσιεύσεις - 11%
5 Δημοσιεύσεις - 9%
5 Δημοσιεύσεις - 9%
4 Δημοσιεύσεις - 7%
4 Δημοσιεύσεις - 7%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
3 Δημοσιεύσεις - 12%
3 Δημοσιεύσεις - 12%
3 Δημοσιεύσεις - 12%
3 Δημοσιεύσεις - 12%
3 Δημοσιεύσεις - 12%
3 Δημοσιεύσεις - 12%
2 Δημοσιεύσεις - 8%
2 Δημοσιεύσεις - 8%
2 Δημοσιεύσεις - 8%
2 Δημοσιεύσεις - 8%
Πόσο λεπτός-ή είστε;
idaniko varos
Παίξτε το πολύ έξυπνο παιχνίδι
Powered by SudokuKingdom.com


Πήγαινε κάτω
Αναντικατάστατος
Αναντικατάστατος
Ευεργέτες
Ευεργέτες
Τα έκανες 100!
Όποιος γράφει τα πρώτα 100 μηνύματα!
Για πάντα εδώ!
Για τους Θαμώνες του Φόρουμ!
FRole : Οργάνωση Θεμάτων
GRole : Coach lvl 10-14
Αριθμός μηνυμάτων : 634
Ηλικία : 36
Τόπος : Κατερίνη

Ξεραμένα αλλαντικά στο ψυγείο; Empty Ξεραμένα αλλαντικά στο ψυγείο;

Σαβ 02 Ιουν 2012, 14:03
Συνήθως τα αλλαντικά (ζαμπόν, γαλοπούλα κ.λπ.) ξεραίνονται -ειδικά στις άκρες τους- όταν έρχονται σε επαφή με τον κρύο αέρα του ψυγείου, επειδή δεν είναι καλά σκεπασμένα. Μπορούν, όμως, να επανέλθουν στην προηγούμενη κατάστασή τους αν έρθουν σε επαφή με το νερό. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι τα αλλαντικά έχουν ποσοστό υγρασίας γύρω στο 40-45%. Για να μαλακώσουν, λοιπόν, βγάλτε τα από το ψυγείο και αφήστε τα για λίγα λεπτά μέσα σε ένα μπολ με δροσερό νερό. Στη συνέχεια, στραγγίξτε τα και αφού τα κλείσετε σε αεροστεγές μπολ, αποθηκεύστε τα και πάλι στο ψυγείο.

_________________
Η αλήθεια είναι ότι χωρίς αγώνα δε κερδίζεται ούτε καν η μάχη, όχι ολόκληρος πόλεμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης