- ΑναντικατάστατοςΕυεργέτεςΤα έκανες 100!Όποιος γράφει τα πρώτα 100 μηνύματα!Για πάντα εδώ!Για τους Θαμώνες του Φόρουμ!
- FRole : Οργάνωση Θεμάτων
GRole : Coach lvl 10-14
Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ηλικία : 38
Τόπος : Κατερίνη
Γαύρος Ψητός
Κυρ 15 Ιουλ 2012, 16:09
Υλικά:
* γαύρο
* λάδι (ένα γεμάτο φλιτζανάκι του καφέ για κάθε κιλό ψάρι)
* νερό (σε ίση ποσότητα με το λάδι)
* 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
* 3 σκελίδες σκόρδο (ή κατά βούληση)
* χυμό ενός λεμονιού
* μαϊντανό
* αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
* Καθαρίζετε καλά το γαύρο και τον απλώνετε σε ένα ταψί.
* Χτυπάτε στο multi τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνετε με το μείγμα το γαύρο (αν θέλετε, βάζετε και πράσινη πιπεριά από πάνω).
* Ψήνετε σε χαμηλή φωτιά.
Γίνεται λουκούμι και σας μένει και σάλτσα για βούτες...
Σημ. Ανοίξτε και βγάλτε το κόκκαλο από το ψάρι. Αυτό θα κάνει το ψάρι να γίνει σαν μεζεδάκι.
* γαύρο
* λάδι (ένα γεμάτο φλιτζανάκι του καφέ για κάθε κιλό ψάρι)
* νερό (σε ίση ποσότητα με το λάδι)
* 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
* 3 σκελίδες σκόρδο (ή κατά βούληση)
* χυμό ενός λεμονιού
* μαϊντανό
* αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
* Καθαρίζετε καλά το γαύρο και τον απλώνετε σε ένα ταψί.
* Χτυπάτε στο multi τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνετε με το μείγμα το γαύρο (αν θέλετε, βάζετε και πράσινη πιπεριά από πάνω).
* Ψήνετε σε χαμηλή φωτιά.
Γίνεται λουκούμι και σας μένει και σάλτσα για βούτες...
Σημ. Ανοίξτε και βγάλτε το κόκκαλο από το ψάρι. Αυτό θα κάνει το ψάρι να γίνει σαν μεζεδάκι.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης